FAQ - OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her kan du få svar på "ofte stilte spørsmål". Om du fortsatt trenger hjelp så send oss en mail til kundeservice@hobbyeksperten.no, eller kontakt oss gjennom chatten vår nederst i høyre hjørne.

BESTILLING

Ettersom de fleste av våre ordre blir sendt innen 1-2 dager vil det ikke alltid være mulig å endre eller kansellere ordren. Om ordren din har blitt sendt skal du ha mottatt en epost om dette.

Om du ikke har mottatt en epost om at ordren din har blitt sendt enda og du ønsker å endre eller kansellere den, ta kontakt med oss så fort som mulig så skal vi se hva vi får ordnet.

Om du har mottatt en epost om at ordren din har blitt sendt, må du vente til du har mottatt bestillingen din før du eventuelt kan endre eller returnere den.

Det er dessverre ikke mulig å slå sammen to bestillinger. 

For å holde lave priser på produktene våre, må det gjøres på denne måten.

Vi beklager for ulempene det medfører, samtidig gir dette deg de mest gunstige prisene.

Legge til

Om du ikke har mottatt en epost bekreftelse på at ordren er sendt er det fortsatt mulighet for å legge til et/flere produkt/produkter i din bestilling. 

Bare ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Fjerne

Om du ikke har mottatt en epost bekreftelse på at ordren er sendt er det fortsatt mulighet for å fjerne et/flere produkt/produkter fra bestillingen din.

Bare ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Om du ikke har mottatt ordrebekreftelse på bestillingen din hos oss, sjekk "Søppelpost" mappen din! 

Om du fortsatt ikke har mottatt noen ordrebekreftelse, ta kontakt med oss på chat eller på epost: kundeservice@hobbyeksperten.no

FRAKT

Fraktpriser vil variere fra ett produkt til ett annet, men vi i Hobbyeksperten ønsker ikke at dere skal få noen uforutsette utgifter og har derfor inkludert fraktprisen i produkt kostnaden. 

Vi har en fast minste fraktkostnad på kr 59,90. Om du som kunde må betale denne avhenger om du handler for mer enn kr 1000,-. Om du handler for over kr 1000,- vil du få en automatisk rabatt lagt til. Denne rabatten gir deg gratis frakt.

Varene blir som oftest sendt ut innen 1-2 dager. 

Mer om leveringstider kan du finne her SENDING OG LEVERING .

GARANTI

Ja vi har 100% fornøyd garanti. 

Om du ikke er fornøyd med varen du har kjøpt hos Hobbyeksperten.no kan du returnere eller bytte varen innen 14 dager. 

Du kan lese mer om vår 100% fornøyd garanti og 30 dagers åpent kjøp her.

LEVERANSE

De aller fleste av våre varer/produkter har sporingsnummer. 

Når varen er blitt sendt skal du ha mottatt en epost med bekreftelse på at ordren din er sendt og om den har ett sporingsnummer så skal den stå i den eposten og du kan da legge inn ditt sporingsnummer i vår "Spor ordre" tjeneste på Hobbyeksperten.no for å se hvor din ordre er nå. 

Om du fortsatt er usikker, ta kontakt med oss via epost på kundeservice@hobbyeksperten.no eller send oss en melding i vår chat nederst i høyre hjørne så skal vi komme tilbake til deg så fort som mulig!

Vi sender vanligvis ut ordre innen 1-2 dager. Om det har gått noe lengre tid enn dette kan du velge å kontakte oss. Men vi forsikrer deg om at den blir sendt så fort som mulig. Du vil motta en epost så fort bestillingen/ordren din er sendt.

Om du har fått en epost på at ordren din er sendt og det har gått urimelig lang tid uten at du har mottatt din ordre så send oss en epost på kundeservice@hobbyeksperten.no eller send oss en melding i chatten vår nederst til høyre. 

PRODUKT

Om du ønsker å returnere en vare/produkt er det bare å sende oss en mail på: kundeservice@hobbyeksperten.no eller send oss en melding i vår chat nederst i høyre hjørne så skal vi komme tilbake til deg så fort som mulig.

Takk for at du valgte å besøke vår FAQ side! Om du har flere spørsmål, kontakt oss på kundeservice@hobbyeksperten.no, eller send oss en melding gjennom chatten vår nederst i høyre hjørne.